logo

O meni

O meni

"Photography is the story I fail to put into words." - Destin Sparks

Od nekdaj mi je bilo težko odgovoriti na vprašanje: Kdo sem jaz? Sem veliko stvari. V prvi vrsti sem seveda človek. Človek, ki ceni iskrenost, pravičnost ter pozitivno naravnanost. Človek, ki je dolga leta živel za kajak in kanu na divjih vodah. In človek , ki obožuje naravo, gibanje na prostem, živali ... Slednje so tudi razlog, da sem se pričel ukvarjati s fotografijo. Moj prvi model je bila psička Kala, ki je vedno nesebično sodelovala pri fotografskih izzivih in s svojo pristno lepoto skrbela za to, da sem izpopolnjeval svoje fotografske spretnosti.

Danes se poleg treniranja kajaka in kanuja na divjih vodah ukvarjam predvsem s fotografijo psov in domačih ljubljenčkov nasploh. Živali so najbolj nesebična bitja našega planeta in to skušam ujeti v objektiv. Poleg tega ponujam tudi fotografiranje parov, družin, porok in nosečniško fotografiranje.

V kolikor vam je to, kar vidite na moji spletni strani, všeč, pošljite povpraševanje. Z veseljem se vam podrobneje predstavim in vam pokažem, zakaj sem najboljša izbira za ovekovečenje vaših pomembnih trenutkov v življenju.

Ponujam vam

  • fotografiranje psov in hišnih ljubljenčkov,
  • fotografiranje parov,
  • fotografiranje družin,
  • fotografiranje porok in
  • nosečniško fotografiranje.